Öne Çıkanlar londra 24 haziran seçimleri Anadoludan Mistik Sesler Feryal Clark ingiltere Türkiye İşçi Partisi Britanya Örgütü İngiltere parlamentosunda ATRESMEDIA İngiltere restoran İngiltere İçişleri Bakanlığı Barış Pınarı Harekatı

Bu haber kez okundu.

Ünlü çift gazetecilerin karşısında tartıştı

Tatlım Tatlım adlı filmi izlemek için sinemeya giden Tolgahan-Almeda Sayışman çifti objektiflere takıldı. Gazetecilerin “Tolgahan Bey evde nasıl biri?” sorusuna “Tolgahan çok dağınık biri, dolaptan kıyafetlerini alırken bile ortalığı dağıtıyor, onun ardından ev dağılıyor” diye cevap verince eşini hayli şaşırttı.

Bunun üzerine Tolgahan Sayışman, “Sen ne dolmuşsun be, adamların önünde neler söylüyorsun!” şeklinde bir tepki gösterdi.

YÜZÜK AÇIKLAMASI

Muhabirlerin “Evlilik yüzüklerinizi sürekli olarak takıyor musunuz?” şeklindeki sorusuna yüzüğünü göstererek yanıt veren Almeda Abazi’den sonra gözler Tolgahan Sayışman’a döndü. Sayışman, “Kaybederim korkusuyla yüzük takmıyorum” dedikten sonra, “Ben yüzüğü kalbime takmışım, beni Almeda ile birlikte neredeyse tüm dünya gördü” diyerek eşinin gönlünü aldı ve tartışmayı tatlıya bağladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.