Öne Çıkanlar londra 24 haziran seçimleri Anadoludan Mistik Sesler Yanıla Yanıla Londradaki Türk öğrencilere Feryal Clark ingiltere Türkiye İşçi Partisi Britanya Örgütü İngiltere parlamentosunda ATRESMEDIA Dr. Müge Çevik

Bu haber kez okundu.

G8 Protestocuları Londra'dan İstanbul Taksim direnişçilerine selam yolladı

Avrupa Ajansı (AVA) Mahir Tan/ÖZEL HABER/Londra-Önümüzdeki hafta İrlanda’da yapılacak olan G8 protestoları Londra’da başladı. 11 Haziran sabah saatlerinde yaklaşık 100 protestocunun kaldığı Soho semtindeki bir Squat’a (İşgal edilmiş ev) polisin baskın yapması üzerine öğle saatlerinde Oxford Street çevresinde toplanan Anti-Kapitalist guruplar ve Occupy London göstericileri yer yer polisle çatışarak Piccadilly’e kadar yürüdüler.

AVRUPA GAZETESİ ÖZEL

Avrupa gazetesinin başından sonuna kadar ve eylemcilerle iç içe izlediği olaylarda polis çok sayıda göstericiyi tutukladı. Göstericiler, Bugün öğle saatlerinde ortaya çıkan eylemin organize bir hareket olmadığını ve sabah saatlerinde çok sayıda arkadaşlarının yaşadığı evlere polisin baskın yaparak arkadaşlarını tutuklamasına karşı kendiliğinden bir tepki olduğunu söylediler.

G8 toplantısı İrlanda’da da

 Önümüzdeki hafta İrlanda’da yapılacak G8 toplantısı için şimdiden hem İrlanda’da hem de İngiltere’de protestolar yapılacağını belirten G8 Protestocular gazetemiz  ‘Avrupa’ aracılığıyla İstanbul-Taksim direnişçilerine selam ve başarı dileklerini yolladılar. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.