Öne Çıkanlar londra 24 haziran seçimleri Anadoludan Mistik Sesler Yanıla Yanıla Londradaki Türk öğrencilere Feryal Clark ingiltere Türkiye İşçi Partisi Britanya Örgütü İngiltere parlamentosunda ATRESMEDIA Dr. Müge Çevik

Bu haber kez okundu.

Ebola ölümü İstanbul'da 2'ye yükseldi

Ölümcül Ebola virüsü dünyayı tehdit ediyor. Aralarında Türkiye'nin de olduğu birçok ülke, virüs tehdidine karşı alarma geçti.
Son şüpheli vaka, İstanbul'da görüldü. Hac görevini tamamladıktan sonra ülkesine gitmek için Türkiye'den kalkacak uçağı bekleyen Endonezyalı turist Rabbizayyanu Hakse, Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde önceki gece fenalaştı.
Kalbi duran turist, kaldırıldığı Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde öldü. Ceset, izole ortamda muhafaza edilmesi için, Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Kan sonuçları Sağlık Bakanlığı tarafından yurtdışına gönderildi.
HAC DÖNÜŞÜNDEYDİ
Endonezyalı turist havalimanında fenalaştı, hastanede öldü. Adli Tıp Kurumu teyakkuza geçti. İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali yolcu salonunda bekleyen Endonezyalı turist, fenalaştıktan sonra, kaldırıldığı Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Endonezyalı turist cesedin izole ortamda muhafaza edilmesi için Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Kan sonuçları Sağlık Bakanlığı tarafından yurtdışına gönderildi.
Bütün dünyayı saran ölümcül Ebola virüsü korkusu, İstanbul'da yaşanıyor. Önceki gece Atatürk Havalimanı'nda yolcu bekleme salonunda fenalaşan Endonezya vatandaşı Rabbizayyanu hakse için 112 Acil Servis ekipleri salona gelerek fenalaşan turisti Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine götürdü. Hac görevini tamamladıktan sonra ülkesine gitmek için Türkiye'den kalkacak uçağı beklerken fenalaşan turist bütün müdahalelere rağmen kalbi durarak hayatın kaybetti. Endonezyalı turistin kanında yüksek şeker çıktığı öğrenildi Hastane ve Adli Tıp Kurumu teyakkuza geçti Endonezyalı turistin hayatını kaybetmesinin ardından acil olarak cesedinin izole bir yerde muhafaza edilmesi için Adli Tıp Kurumu morguna gönderilerek Ebola şüphesinden bahsedildi.
Adli Tıp Kurumu turist için kullanılmayan özel izole bir bölümü karantina altına alarak cesedi muhafaza etmek için bu bölüme yerleştirdi. Adli Tıp Kurumu personeli, Ebola virüsü konusunda uyarılarak dezenfekte ve maske ile işlem yapılması belirtildi. Adli Tıp Kurumu teyakkuza geçerken, Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde de bir dizi önlemlerin alındığı öğrenildi. Adli Tıp Kurumu Endonezyalı turistin kan örneklerini Sağlık Bakanlığı'na gönderdi. Sağlık Bakanlığı Endonezyalı turistin kan numunelerini yurtdışına gönderdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.