Öne Çıkanlar İngiltere İçişleri Bakanlığı Barış Pınarı Harekatı londra University of London Goldsmiths Brunel University London GREAT Bursları nedir ingiltere burs basvuru ingiltere lisansüstü eğitimi burs ingiltere lisansüstü eğitimi

Bu haber kez okundu.

Sağlık Bakanlığı'ndan açıklama

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu sigarayı bırakmak isteyen herkese Alo 171 hattı, sigarayı bırakma polikliniklerinde hekim düzeyinde destek ve ilaç yardımı yapıldığını bildirdi. Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Esenyurt Belediyesi Kültür Merkezi'nde düzenlenen İstanbul Esenyurt Üniversitesi 2014- 2015 Akademik Yılı açılışında gazetecilerin gündeme dair sorularını cevapladı.Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, bir soru üzerine, "Ben sigarayı bırakmak arzusundayım ama desteğe ihtiyacım var" diyen tüm tiryakilere Alo 171 hattıyla 24 saat hizmet, sigarayı bırakma polikliniklerinde hekim düzeyinde destek verildiğini hatırlattı.

Müezzinoğlu, ilave ilaca ihtiyacı varsa, ilaçları bu yıl için 300 bin doz ücretsiz ilacı vermeyi Bakanlar Kurulu'ndan geçirdik. İnşallah 1-2 ay içinde de en az sigara kadar ama sigaradan çok daha güçlü bir şekilde uyuşturucuyla ilgili mücadele eylem planımızı da sizlerle paylaşacağız" bilgisini verdi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.