Öne Çıkanlar ingiltere londra avrupa maç ne zaman maç hangi kanalda kktc muharrem ince Samsunspor koronavirüs gazete

Bu haber kez okundu.

Soğuk Lipoliz ile Bölgesel Zayıflama ve Selülit Tedavisi Mediwell'de

Soğuk Lipoliz ile Bölgesel Zayıflama ve Selülit Tedavisi Londra'da Mediwell Clinic'te veriliyor. Güzellik Uzmanı ve Eğitmen Ceylan Çadırcı şöyle açıkladı: "Uzmanlık alanımın başında günümüzün problemi olan kilo, bölgesel incelme, ve selülit tedavisi geliyor." 

Soğuk Lipoliz, yağ dondurma uygulamasına verilen genel addır.

Bu prosedürde yağ hücreleri belirli derecelere kadar soğutulur. Tedavi sırasında diğer dokulara zarar verilmez ve bu sayede yağların vücuttan atılması sağlanır. Genellikle kilo vermek için diyet ve egzersiz programlarından sonuç alamamış kişilerin başvurduğu en etkili zayıflama yöntemlerinden birisidir. Teknolojinin yardımı ile kısa bir sürede deri altındaki yağ hücreleri hedef alınır ve söz konusu hücreler eliminasyon noktasına kadar dondurulur. Soğuk lipoliz ile kişi yaklaşık olarak 3 ay içerisinde ideal vücut formuna ulaşabilir. Bölgesel zayıflama için soğuk lipoliz yoluna başvurmuş çoğu kişinin memnuniyet oranı maksimum seviyelerdedir. İşlem yaklaşık olarak 30 dakika ile 1 saat arasında kişiye göre değişiklik göstermektedir.

Tedavi sonrası kişilerin vücudunda 6-10 cm arasında incelme sağlanabildiği ve yağ birikimlerinin %20-40 oranında azaldığı kaydedilmiştir.

Soğuk lipoliz ile sıkılaşma sağlanabilen bölgeler:

Yağlanma problemi olmaya yatkın hemen hemen bütün vücut bölgelerinde yağ yakımı sağlanabilmektedir. Orta ve alt gövde en çok yağ toplanan alanlar olarak soğuk lipoliz uygulamalarının temel alanlarını oluşturmaktadır.

* Kalça
* Basen
* Popo
* Bel
* Karın
* Sırt
* Kollar
* Kol içleri
* Bacaklar
* Bacak içleri

Soğuk lipoliz tedavisi acı verir mi?

Soğuk lipoliz acı veren bir uygulama değildir. Uygulamaya adını verdiği gibi soğuk etkisi yüksek seviyede olan bir cihaz kullanımı ile ve çeşitli başlıkların bölgeye göre seçilmesi ile gerçekleştirilmektedir. Cihazdan sağlanan soğuğun başlangıçta yaşattığı üşüme cildin soğuk karşısında hissizleşmesi ile bölgede uyuşmuşluk etkisi yaratmaktadır. Soğuk lipoliz yaptıranlar yorumlarında uygulamayı soğuk masaja benzetmektedir.

Soğuk lipoliz sonrasında nelere dikkat edilmelidir?

Hastanın su tüketimini bol tutması seanslarda parçalara bölünen yağların vücuttan temizlenmesini kolaylaştırdığı için mutlaka önemsenmelidir.

Güzellik Uzmanı ve Eğitmen Ceylan Çadırcı

Mediwell Clinic

Adres: 1A Lansdowne Rd, London N17 0LL Telefon: +44 20 3951 0203

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.