Öne Çıkanlar acun ılıcalı avrupa İş Adamı Ferhat Akkaya Irak Türkmen Birliği İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu Kayserispor Beşiktaş ABD Dışişleri Bakanlığı maç saat kaçta Deniz C Erkan Fenerbahçe Uefa ceza

Bu haber kez okundu.

Bakan Brokenshire, Türkiye’nin Muhafazakar Partili Dostlarına konuştu

Avrupa Ajansı (AVA) Londra - Türkiye’nin Muhafazakar Partili Dostları Grubu, (Conservative Friends of Turkey - CFT) İngiltere Konut, Topluluklar ve Yerel Yönetimler Bakanı James Brokenshire adına bir etkinlik düzenledi. T.C. Londra Büyükelçisi Ümit Yalçın ve KKTC Londra Temsilci Büyükelçisi Oya Tuncalı, Türkiye’nin Muhafazakar Partili Dostları Grubu tarafından düzenlenen akşam yemeğine katıldı.

Bakan James Brokenshire

Bakan James Brokenshire, konuşmasında, Brexit sonrası yeni düzenlemeleri anlattı. Başta İngiltere’de eğitim, sağlık, NHS’de yapılan yeniliklerden konuşan bakan Türkiye’nin Muhafazakar Partili Dostları Grubunua bu etkinlikten dolayı teşekkür etti. Bakan, “Kadın ağırlıklı yönetimlerde kararlılıkla çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

İngiltere Konut, Topluluklar ve Yerel Yönetimler Bakanı James Brokenshire

Londra Büyükelçisi Ümit Yalçın

Görevine yeni başlayan T.C. Londra Büyükelçisi Ümit Yalçın şunları söyledi: “ 3 haftadır İngiltere’yim. Türkiye ve İngiltere arasında enerji, güvenlik gibi ortak konular var. Suriyeli göçmenlerde yine öncelikli konular arasındadır.” Büyükelçi Ümit Yalçın, ‘Kaşıkçı’ konusunu sormayın diye espirili bir yaklaşımda bulundu.

T.C. Londra Büyükelçisi Ümit Yalçın

Yoğun katılım

İngiltere Konut, Topluluklar ve Yerel Yönetimler Bakanı James Brokenshire adına düzenlenen etkinlikte, Türkiye’nin Muhafazakar Partili Dostları Grubu Kurucusu Dr.Onur Çetin ve yönetim kurulu üyelerinden ve aynı zamanda Muhafazakâr Parti’nin Türk kökenli eski milletvekili adayı olan Gönül Daniels, Isabel Sığmaç, Bozok Yücel hazır bulundu. Isabel Sığmaç hayvan hakları konusunda konuştu. Bakanı James Brokenshire ve Büyükelçi Yalçın’ın konuşmacı olduğu yemeğin geliri, Türkiye’deki Suriyelilere destek amacıyla kullanılacak. Etkinlikte #IamArkadash etiketi kullanıldı. İşadamı Ali Eren Balıkel’in sahibi olduğu Jazzgir London sponsorluğunda yapılan etkinliğe, UID Başkanı Erdal Yetimova, Emine Arslan, Turhan Özen, Avrupa Gazetesi ve Avrupa Medya Gurubu adına Emel & Cenk Kosi, Gazeteci Mustafa Köker ile Türk ve İngiliz davetliler katıldı.

Türkiye’nin Muhafazakar Partili Dostları Grubu yönetim kurulu Onur Çetin, Gönül Daniels, Isabel Sığmaç, Bozok Yücel Büyükelçi Ümit Yalçın ile

Isabel Sığmaç

Gonul Daniels, Büyükelçi Yalçın, UID Başkanı Erdal Yetimova ve Dr. Onur Çetin

T.C. Londra Büyükelçisi Ümit Yalçın, Avrupa Gazetesi’nden Emel ve Cenk Kosi

Büyükelçi Ümit Yalçın ve KKTC Londra Temsilci Büyükelçisi Oya Tuncalı

Emine Arslan Bakan James Brokenshire ile

İşadamı Ali Eren Balıkel ve Bakan James Brokenshire

Gazeteci Mustafa Köker ve Büyükelçimiz Ümit Yalçın

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.