Öne Çıkanlar londra kktc Fulham Hailey Baldwin ingiltere Gülsin Onay Piyano Festivali Londrada konser Mehmet Koççat Independent Mortgage Philip Arditti

Bu haber kez okundu.

Başbakan Davutoğlu'ndan önemli açıklamalar

Başbakan Davutoğlu, Bülent Arınç ve Melih Gökçek tartışmasına ilişkin, "Gökçek'e gerekenleri dün söyledim. Genel kurallar çerçevesinde kanaatlerimi açık bir şekilde ilettim. Bu tartışma burada kapanmıştır. Bundan sonra ortaya çıkabilecek tartışmalar içinde parti disiplin kurallarını işletiriz dedim." dedi.Davutoğlu konuşmasını şöyle sürdürdü: Söylenmesi gerekenleri söyledim. Ak Parti 12, 13 yıl içinde sağlam zeminlere kavuşturulmuş parti. herhangi arkadaşımın yeni düşüncesi varsa ifade edecek zeminler mevcuttur.Bu konulan parti zemininde gündeme getirilmesi lazım. Gerekirse saatlerce dinlerim, her türlü görüşü alırım. Herkes kendi görevini yapmalıdır. Görevinin doğasının gerektirmediği alana girmemelidir. Kimsenin ayrıcalığı yoktur. Ola ki farklı görüşler olur ama kimse yerleşik kuralları baypas ederek kendi şahsi görüşler üzerinden partimizi yıpratamaz.Gökçek'e gerekenleri dün söyledim. Genel kurallar çerçevesinde kanaatlerimi açık bir şekilde ilettim. Bu tartışma burada kapanmıştır. Bundan sonra ortaya çıkabilecek tartışmalar içinde parti disiplin kurallarını işletiriz dedim.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.