Öne Çıkanlar londra 24 haziran seçimleri Anadoludan Mistik Sesler Yanıla Yanıla Londradaki Türk öğrencilere Feryal Clark ingiltere ingiltere Cumhuriyetin 100. Yıl Kutlama Balosu Türkiye İşçi Partisi Britanya Örgütü İngiltere parlamentosunda ATRESMEDIA

Bu haber kez okundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan İsrail'e 6 yıl sonra büyükelçi atadı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pakistan'ın başkenti İslamabad'a hareketinden önce havalimanında gazetecilere gündemi değerlendirdi. Erdoğan, "Kemal Ökem Bey'i İsrail'e büyükelçi olarak atıyoruz. Onlar da elçi atıyorlar. Bugün sanırım görevine başlamış olacaklardır." diyerek, yeni İsrail Büyükelçisini açıkladı. Ortadoğu konusunda uzman olan Başbakanlık Dış Politika Danışmanı Ökem, danışmanlıktan önce de Dışişleri'nde Ortadoğu Genel Müdür Yardımcısı olarak hizmet vermişti.Ökem eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun danışman ekibinde de yer alıyordu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.