Öne Çıkanlar londra 24 haziran seçimleri Anadoludan Mistik Sesler Feryal Clark ingiltere Türkiye İşçi Partisi Britanya Örgütü ATRESMEDIA İngiltere restoran İngiltere İçişleri Bakanlığı Barış Pınarı Harekatı Ozan Arif kimdir

Bu haber kez okundu.

Fethullah Gülen, Oktay Vural'ın eşi için taziye mesajı yayınladı

Amerika'da yaşayan Fethullah Gülen MHP Grupbaşkanvekili Oktay Vural'ın önceki akşam hayatını kaybeden eşi Tuba Vural için taziye mesajı yayınladı.
İşte Fethullah Gülen Hocaefendi'nin o mesajı: Değerli siyaset ve devlet adamı eski Ulaştırma Bakanı, MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural Beyefendi’nin refika-ı hayatı Tuba Vural Hanımefendi’nin vefatı münasebetiyle merhumeye Cenab-ı Allah’tan rahmet ve mağfiret diler, kederli ailesine bu acı ve zor günlerinde sabrı cemil niyaz ederim.
Zat-ı âlilerine ve değerli evlatlarına uzun ve bereketli bir ömür temenni ederim.
M. Fethullah Gülen

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.