Öne Çıkanlar londra 24 haziran seçimleri Anadoludan Mistik Sesler Yanıla Yanıla Londradaki Türk öğrencilere Feryal Clark ingiltere Türkiye İşçi Partisi Britanya Örgütü İngiltere parlamentosunda ATRESMEDIA Dr. Müge Çevik

Bu haber kez okundu.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Başbakan Yıldırım'a jet yanıt

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Meclis grup toplantısında konuştu. AK Parti grup toplantısında Başbakan Yıldırım'ın kendisine yönelik “Rejim tartışması ey Kılıçdaroğlu, 1923'te bitti. Biz rejimi değil, vesayet anayasasını değiştirmek istiyoruz” sözlerine yanıt veren Kılıçdaroğlu, “Hayır kardeşim. Cumhuriyeti, demokrasiyle taçlandırırsan rejimi güçlendirmiş hale gelirsin. Cumhuriyeti, diktaya dönüştürürsen orada rejim değiştirmiş oluruz. Sen, cumhuriyeti diktaya dönüştürmek istiyorsun” dedi.Kılıçdaroğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yasin Aktay'ın Gülen örgütüyle ilgili kendisine yönelik açıklamalarına da yanıt verdi:"Bunların bir genel başkan yardımcısı var. İsmini vermek istemiyorum ama kendisi profesör aynı zamanda. Nasıl bir hoca aklım almadı ama Anadolu Ajansı'na şu açıklamayı yapıyor. FETÖ ile ilgili, 'Biz saftık, bilmiyorduk'. 'Ama sen biliyordun onların terör örgütü olduğunu' bana söylüyor. 'Kılıçdaroğlu yargılanmalı' diyor. Yargılanmaktan korkmayız biz ama şu lafa bakın. Genel başkan yardımcısı, akademisyen. Öğrencileri nasıl yetiştirmiş gerçekten merak ediyorum.Sevgili Yasin Aktay, senin partinin önüne 2004 yılında, 25 Ağustos'unda bir belge koydular. Hem MİT Müsteşarlığı hem Genelkurmay Başkanlığı brifing verdi. Bu örgüt tehlikeli bir örgüt, dendi. 'Amma da büyütmüşsünüz' demişler. 'Biz kandırıldık, saftık' diyor. Sayın Aktay'a soruyorum. Herkesin kandırdığı bir adam, Türkiye Cumhuriyeti'ni yönetebilir mi? Yarın birilerinin gelip, sizi başka türlü kandırma gücü olursa ne yapacağız? Her gelen sizi kandırdı. Yetmedi mi artık? Siz kandırılacaksınız biz yargılanacağız. Şu mantığa bakın."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.