Öne Çıkanlar londra 24 haziran seçimleri Anadoludan Mistik Sesler Yanıla Yanıla Londradaki Türk öğrencilere Feryal Clark ingiltere Türkiye İşçi Partisi Britanya Örgütü İngiltere parlamentosunda ATRESMEDIA Dr. Müge Çevik

Bu haber kez okundu.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan tepki çeken açıklama

Cnn Türk ekranlarında Ahmet Hakan'ın sunduğu "Tarafsız Bölge" programına konuk olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ydu. Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tarafsızlığına inanmadığını söyledi.

"ERDOĞAN BENİ NASIL ÇAĞIRACAK?"

Kılıçdaroğlu 29 Ekim'de bayram kutlamalarına katılacağını ama Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın vereceği 29 Ekim resepsiyonuna katılmayacağını söylerken Cumhurbaşkanı'nın meydanlarda kendisini hedef alan açıklamalarını hatırlattı ve "Erdoğan beni nasıl çağıracak" diye sordu.

"1,5 MİLYON SURİYELİYİ ALMAK VATANA İHANETTİR"

Kılıçdaroğlu, Türkiye'nin "cihatçılara" ve IŞİD'e yardım ettiğini söylediği için vatan haini ilan edildiğinden yakınırken hükümetin Suriye politikalarını eleştirmeye devam etti. Kılıçdaroğlu asıl ihanetin 1,5 milyon Suriyeli mülteciyi almak olduğunu söyleyince Ahmet Hakan, "Zor durumda olan insanları içeri almayacak mıyız?" şeklinde tepki gösterdi.

SÖZLERİNİ DÜZELTTİ

Kılıçdaroğlu sözlerini "Hayır alacağız, ama onları zor duruma düşüren politikaları üretmek vatana ihanettir" diyerek düzeltti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.