Öne Çıkanlar londra 24 haziran seçimleri Anadoludan Mistik Sesler Yanıla Yanıla Londradaki Türk öğrencilere Feryal Clark ingiltere Türkiye İşçi Partisi Britanya Örgütü İngiltere parlamentosunda ATRESMEDIA Britanya Kebap

Bu haber kez okundu.

Meral Akşener, 'Darbe girişimi gecesi evde kaldım, dışarı çıkmadım'

15 Temmuz gecesi evde olduğunu dile getiren Meral Akşener, "O akşam bir misafirim vardı ve ona gelen bir mesajla ile haber aldık. İlk aldığımız bilgi IŞİD saldırısı oldu. Daha sonra anladık ki FETÖ terör örgütünün bir darbe girişimiymiş. Sonra uçaklar uçamaya başladı. Akşam saat 23 sularında demokrasi yanında olduğuma dair bir twiit attım. Televizyon kanallarını kendim aradım. Hatta CNNTürk'ten ahu Özyurt'a ulaştım. Bizi ekrana bağlanacağını söylediler ama Cumhurbaşkanı'yla malum telefon bağlantısını yaptıkları için benim canlı yanın bağlanmam sağlanmadı.

"EVDEN DIŞARI DIKMADIM"

Daha sonra havuz medyasındaki herkes bir ağızdan "Meral Akşener neden açıklama yapmadı, darbe yanlısıdır" demeye başladı.Sokağa çıkmayı düşündük ama provokasyon amaçlı anlaşılabilir diye düşündük. Bu nedenle evde kaldım, dışarı çıkmadım"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.