Öne Çıkanlar londra 24 haziran seçimleri Anadoludan Mistik Sesler Yanıla Yanıla Londradaki Türk öğrencilere Feryal Clark ingiltere ingiltere Cumhuriyetin 100. Yıl Kutlama Balosu Türkiye İşçi Partisi Britanya Örgütü İngiltere parlamentosunda ATRESMEDIA

Bu haber kez okundu.

Arsenal Beşiktaş maçı ne zaman, hangi kanalda

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off eleme turu rövanşında Beşiktaş ile Arsenal arasında 27 Ağustos Çarşamba gecesi Emirates Stadı'nda oynanacak olan karşılaşma saat 21:45'te başlayacak ve D-Smart'ta Smart Spor HD kanalından canlı olarak yayınlanacak. Beşiktaş'ın Arsenal ile oynayacağı maçın hakemi Pedro Proença. Temsilcimiz Beşiktaş, İngiltere'nin Arsenal takımıyla yarın Londra'da yapacağı UEFA Şampiyonlar Ligi play-off eleme turu rövanş maçıyla birlikte, Avrupa kupalarında 168. karşılaşmasına çıkmış olacak.Siyah-beyazlı takım, bugüne kadar Avrupa kupalarında yaptığı 167 maçtan 62'sini kazanıp, 31'inde berabere kaldı, 74 müsabakada ise rakiplerine yenildi. 

Beşiktaş, 1959 yılından beri devam eden Avrupa kupaları macerasında Türkiye'yi 15 kez Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası ve UEFA Şampiyonlar Ligi, 7 kez Avrupa Kupa Galipleri Kupası, 12 kez de UEFA Kupası'nda temsil etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.