Öne Çıkanlar nato güncel altın fiyatları güncel altın kaç para koruma yeni logo 39 ceset yumurtalı saldırı İbrahim İyice londra yılan İşçi Sendikaları Kongresi

Bu haber kez okundu.

Atletico Madrid Real Madrid maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda

Atletico Madrid sahasında çıktığı 16 karşılaşmada 12 galibiyet 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alırken bu karşılaşmalarda 39 gol atıp kalesinde sadece 10 gol gördü ve +29 averaj ile 41 puan topladı. İspanya Ligi'nde 3. sırada yer alan Ardalı Atletico çıktığı 31 karşılaşmada toplamda 20 galibiyet 6 beraberlik ve 5 mağlubiyet alarak Barcelona ve Real Madrid'in ardından 66 puanla zirve yarışı veriyor.Real Madrid deplasmanda çıktığı 16 karşılaşmada 11 galibiyet ve 5 mağlubiyet alarak dış saha maçlarında 42 gol attı ve 18 gol yedi. Konuk olduğu maçlarda 24 puan toplayan Real Madrid henüz beraberlik yaşamadı. Genel lig sıralamasında 2. sırada olan Real Madrid 31 maçta 92 gol atıp 73 puan topladı ve ligin en çok gol atan takımı olarak lideri 2 puan geriden takip ediyor.Atletico Madrid Real Madrid maçı bu akşam saat 21:45'te başlayacak. Milorad Mazic'in yöneteceği mücadele NTV ekranlarından naklen yayınlanacak.

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Real  Madrid'i ağırlayacak Atletico Madrid'in teknik direktörü Diego Simeone, yüksek  tempolu bir maç oynanmasını beklediğini söyledi.Simeone, maçın oynanacağı Vicente Calderon Stadı'nda düzenlenen basın  toplantısında, öncekilerden farklı, yeni bir eleme karşılaşmasına çıkacaklarını  hatırlatarak, "İki takımın da çok yüksek tempoda bir futbol oynayacağını tahmin  ediyorum. Lig, Kral Kupası veya geçen yılki Şampiyonlar Ligi finalinden farklı  bir maç olacak. 2 yıl önce Kral Kupası'nda oynadığımız maç gibi mücadele gücü  yüksek bir Real Madrid bekliyorum. Her iki takımın da turu geçme şansı eşit" diye  konuştu.Atletico Madrid ve Real Madrid'in birbirinden farklı kalitede ve  karakterde futbolculardan oluşan takımlar olduğunu belirten Simeone, "Real  Madrid, sahanın her tarafında olmasa da bireysel yetenek açısından Atletico'dan  daha iyi futbolculara sahip" ifadesini kullandı.Arjantinli teknik adam ayrıca sakatlığı sona eren Mario Mandzukic'in,  Real Madrid maçında ilk 11'de sahaya çıkacağını da bildirdi.Atletico Madrid'in orta saha oyuncularından Mario Suarez ise "Kazanmak  için oynayacağız. Bunun için en iyi futbolumuzu oynamamız gerektiğini biliyoruz.  İyi bir skor elde etmek istiyorsak yüzde 120 kapasiteyle oynamamız gerekir" dedi.

Atletico bu sezon Real'e şans tanımadı
Bu sezon oynanan 6 Madrid derbisinde Atletico'nun üstünlüğü dikkati  çekti. Atletico Madrid, bu maçlardan 4 galibiyet ve 2 beraberlikle ayrıldı.Atletico Madrid, bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çıktığı 8 maçta 4  gol yedi, Real Madrid ise kalesinde 6 gol gördü. Real Madridli Cristiano Ronaldo 8, Atletico Madrid'den Mario Mandzukic  ise 5 golle "Devler Ligi'nde takımının en skorer ismi oldu.Bahis şirketlerinin, hem Vicente Calderon Stadı'ndaki maç hem de yarı  finale kalacak takım olarak Real Madrid'i favori gösterdiği eşleşmede,  Atletico'dan Gabi, Mario Suarez, Jesus Gamez, Cristian Ansaldi ve Fernando  Torres, Real Madrid'den de Toni Kroos, Marcelo ve Coentrao sarı kart görmeleri  halinde rövanş karşılaşmasın forma giyemeyecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.