Öne Çıkanlar londra 24 haziran seçimleri Anadoludan Mistik Sesler Yanıla Yanıla Londradaki Türk öğrencilere Feryal Clark ingiltere ingiltere Cumhuriyetin 100. Yıl Kutlama Balosu Türkiye İşçi Partisi Britanya Örgütü İngiltere parlamentosunda ATRESMEDIA

Bu haber kez okundu.

Aytemiz Alanyaspor Fenerbahçe maçı canlı yayın bilgileri

Aytemiz Alanyaspor Fenerbahçe maçı bu akşam saat 20:00'da başlayacak. Mücadele beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Alanyaspor, Saffet Susiç yönetiminde çıktığı dört maçın sadece birini kaybetti. İç sahada son iki maçını kazanan Alanyaspor, Süper Lig'de hiç üst üste üç iç saha maçı kazanamadı.Bu sezon ilk 19 maçında 40 gol yiyen Alanyaspor, Susiç yönetiminde oynadığı dört maçta sadece üç gol yedi. Bu sezon Süper Lig'de Fenerbahçe maçların ilk yarılarında, Alanyaspor ise ikinci yarılarda en fazla gol bulan takım oldu. Diğer yandan, Alanyaspor ilk yarılarda en fazla gol yiyen takım. Fenerbahçe'nin deplasmanda attığı son altı golün beşi, maçların ilk yarılarında geldi.

Fenerbahçe, Süper Lig'de gole çevirme oranı en yüksek olan takım. Alanyaspor ise bu alanda altıncı sırada. Ligde en az 50 isabetli şutla karşılaşan kaleciler arasında en düşük kurtarış oranına sahip ikinci kaleci Haydar Yılmaz. Fenerbahçe, ligde en fazla hava topu kazanan takım; Alanyaspor ise bu alanda son sırada. Bu sezon en az beş maça ilk 11 çıkan oyuncular arasında gol atma sıklığı en yüksek isim Moussa Sow. Robin van Persie ise 125 dakikada bir gol atarak Cenk Tosun'un ardından bu alanda üçüncü.Süper Lig'de yalnızca Cristobal Jorquera, oyuna sonradan girdiği maçlarda Moussa Sow'dan daha fazla gol attı. 2017 yılında yalnızca Cenk Tosun, Vagner Love'dan daha fazla gol katkısı yaptı. Mehmet Topal, kariyerindeki en golcü lig sezonunu yaşıyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.