Öne Çıkanlar Girişimcilik Getir ABD Getir Avrupa londra cocuk Edinburgh Napier University Cardiff University Birleşik Krallık burs basvuru Yeşilçam günlerine İngiltere komedi Yeşilçam ve Komedi

Bu haber kez okundu.

Aziz Yıldırım futbolcuları uyardı

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, teknik heyet ve takımla önceki akşam özel bir toplantı gerçekleştirdi. Gaziantepspor maçında kaptan Emre Belözoğlu ile Emmanuel Emenike arasında yaşanan tartışmanın tribünlere etki etmesine sinirlenen Başkan  Yıldırım, tesisleri ziyaret ederek, oyuncularla bir araya geldi.Emenike’nin tribünlerle girdiği diyalogdan rahatsız olan Aziz Yıldırım, taraftarın camia için ne kadar önemli bir unsur olduğuna vurgu yaparak, “Biz taraftarımızla birlikte büyük bir aileyiz” dedi.  

‘Daha iyi olacağız’

Sarı-lacivertli oyunculardan daha dikkatli olmalarını isteyen Başkan Yıldırım, “Yönetim, futbolcular, teknik heyet... Biz hepimiz bir aileyiz. Ancak bu ailenin en önemli parçası taraftardır, bunu hiçbir zaman unutmayın” diyerek, bir daha bu tip olayın gerçekleşmemesi gerektiğini dile getirdi.Aziz Yıldırım, saha içindeki tartışmalara da değinerek “Herkes efendi olsun. Biribirine saygılı davransın” uyarısında da bulundu.

İlk 3 maçta elde edilen

7 puanın önemli olduğuna dikkat çeken sarı-lacivertli kulübün Başkanı, “Futbol olarak çok daha iyi duruma geleceğimize inanıyorum. Siz kaliteli takımsınız. Bunu birçok kez gösterdiniz. İlerleyen haftalarda çok daha iyi bir takım olacağız” ifadelerini kullandı.Başkan Aziz Yıldırım son olarak Teknik Direktör İsmail Kartal ile özel bir görüşme yaptı. Yıldırım’ın, Kartal’dan takımla ilgili detaylı bilgi aldığı vurgulandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.