Öne Çıkanlar londra Anadoludan Mistik Sesler Feryal Clark ingiltere Türkiye İşçi Partisi Britanya Örgütü ATRESMEDIA İngiltere restoran İngiltere İçişleri Bakanlığı Barış Pınarı Harekatı Ozan Arif kimdir Avukat Fidan Osoy

Bu haber kez okundu.

Beşiktaş kafilesi İstanbul'da coşkuyla karşılandı

Şampiyonlar Ligi'nde skandal hakem hatalarıyla Dinamo Kiev'e 6-0 mağlup olan ve Devler Ligi'ne veda ederek yoluna Avrupa Ligi'nde devam edecek olan Beşiktaş, sabah saatlerinde İstanbul'a döndü.Atatürk Havalimanı'na inen Beşiktaş Futbol Takımı'nı havalimanında çok sayıda taraftarlar karşıladı. Futbolculara yoğun sevgi gösterilerinde bulunan taraftarlar, tezahüratlarıyla takıma moral verdi.

Siyah beyazlı futbolseverler, 4. gol sonrası gözyaşlarına engel olamayan kaleci Fabri'ye özellikle destek olmaya çalıştılar. Havalimanında meşale yakarak taraftarı karşılayan taraftarlar, takım otobüsü gidene kadar, tezahüratlarını hiç kesmediler ve futbolculara moral aşıladılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.