Öne Çıkanlar İngiltere İçişleri Bakanlığı Barış Pınarı Harekatı londra University of London Goldsmiths Brunel University London GREAT Bursları nedir ingiltere burs basvuru ingiltere lisansüstü eğitimi burs ingiltere lisansüstü eğitimi

Bu haber kez okundu.

Chelsea İngiltere Premier Lig'in bitimine üç hafta kala şampiyon oldu

Londra kulübü Chelsea evinde Crystal Palace'ı 1-0'lık skorla mağlup ederek Premier Lig'in bitimine üç hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Maçtan önce konuşan takımın Portekizli menajeri Jose Morinho kendinden ve takımından emin bir şekilde "Daha ilk günden beri ligin tepesindeyiz, orada da bitireceğiz" diyordu. Chelsea'nin şampiyonluğu garantilemesi için Crystal Palace'a karşı tek farklı galibiyet yeterliydi. Beklenen gol de Eden Hazard'ın ayağından geldi. Chelsea Premier Lig'de bu sezon şu ana kadar sadece iki kez yenilgi yüzü gördü. 38 maçlık lig maratonun bitmesine üç hafta kala Newcastle ve Tottenham Chelsea'yi mağlup etmeyi başardı.

 

 

Chelsea'nin menajeri Jose Morinho, takımın başında üçüncü kez Premier Lig kupasına uzanıyor. Aynı zamanda Chelsea'nin sezonunun bitmesine de 3 maç kaldı. Chelsea bu sezonla birliktre toplamda dördüncü kez Premier Lig kupasını kadırmış oldu. 2005, 2006 ve 2010 sezonlarında gelen şampiyonluklarda da başarılı golcü Didier Drogba Chelsea kadrosundaydı.Takım 5 yıl aradan sonra tekrar Premier Lig kupasını kazanmayı başardı. Ayrıca bu sezon Chelsea sadece bir maçta rakip fileleri 5 kez havalandırabildi. O da 5-0'lık Swansea galibiyetiydi.sezon bir maçta yedikleri en çok gol sayısı da 5. Tottenham'a 5-3 mağlup oldular. O mağlubiyet aynı zamanda Mourinho yönetiminde bir maçta yenen en çok gol olarak da kayda geçti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.