Öne Çıkanlar londra 24 haziran seçimleri Anadoludan Mistik Sesler Yanıla Yanıla Londradaki Türk öğrencilere Feryal Clark ingiltere ingiltere Cumhuriyetin 100. Yıl Kutlama Balosu Türkiye İşçi Partisi Britanya Örgütü İngiltere parlamentosunda ATRESMEDIA

Bu haber kez okundu.

Fatih Terim, Schalke 04'te forma giyen Kaan Ayhan'ı kadroya aldı

Bundesliga'da Schalke 04 forması giyen Kaan Ayhan, geçtiğimiz sezon Türkiye için oynamak istediğini söylemesinin 7 ay sonrasında, Çek Cumhuriyeti ve Letonya ile oynanacak karşılaşmaların kadrosuna alındı.

Uzun yıllardır defans bölgesinde problem çeken ve son dönemde Semih Kaya ve Ömer Toprak ikilisi ile birlikte biraz olsun istikrar yakalayan Türkiye'nin geleceği için Ayhan'ın öneminin farkında olan Terim'in ekibi, oyuncunun kendisi ve ailesi ile görüşerek milli takım tercihinde etkili oldu. Almanya U17 Milli Takımı'nda görev alan, ancak Türkiye için oynamak istediğini yakın çevresine birçok kez belirten 19 yaşındaki oyuncu da, ilgi sonrasında seve seve Türkiye'yi seçti.

GALATASARAY UZUN ZAMANDIR İZLİYOR!

Schalke 04'te geçen sezonla birlikte A Takıma yükselen ve zaman zaman forma şansı bulan yıldız adayı, Galatasaray izleme komitesinin de yakından takip ettiği oyuncular arasıdna yer alıyor. Yaklaşık 1,5 sezondur genç oyuncunun peşinde olan sarı-kırmızılılar, Koray Günter ile birlikte Kaan Ayhan için de girişimlerde bulunmuştu.

Geçen sezon başında sözleşmesini 2017 yılına kadar uzatan 1994 doğumlu futbolcunun bonservisi için 5 milyon euroluk bir rakam telaffuz ediliyor. Schalke'de hocası Jens Keller'in kendisinden çok şeyler beklediğini açıkladığı Kaan Ayhan, bu sezon mavi-beyazlı ekibin Bundesliga'daki 5 maçına ilk 11'de başlarken, 6 hafta sonunda toplam 447 dakika sahada kaldı. Defansın önünde de görev alabilen Kaan, Devler Ligi'nde de 2 maçta 135 dakika oynadı.

TERİM'DEN 2 SÜRPRİZ DAHA...
Türkiye Futbol Direktörü Terim, yeni kadrosuna Kaan Ayhan ile birlikte 2 yeni ismi daha dahil etti. Sivasspor'da son dönemde gösterdiği performans ile dikkat çeken Ümit Kurt ve Akhisar'ın dinamik sol kanat oyuncusu Güray Vural, Terim'in dikkatini çeken oyuncular arasında yer aldı.Bu sezon Akhisar'ın tüm maçlarında sahada 90 dakika yer alan Güray, daha önce U21 seviyesinde 3 kez milli takım formasını giydi ve 3 maçta 1 kez ağları sarstı. 26 yaşındaki oyuncu defansın solunda ve sol açıkta forma giyebiliyor. Sivasspor'da 4 maçtır aralıksız bir şekilde forma giyen Ümit Kurt ise, daha önce U18 ve A2 seviyesinde toplam 4 kez milli oldu. 23 yaşındaki 1,84'lük sol ayaklı stoper, defansın solunda da görev alabiliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.