Öne Çıkanlar londra 24 haziran seçimleri Anadoludan Mistik Sesler Yanıla Yanıla Londradaki Türk öğrencilere Feryal Clark ingiltere Türkiye İşçi Partisi Britanya Örgütü İngiltere parlamentosunda ATRESMEDIA Dr. Müge Çevik

Bu haber kez okundu.

Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde muhtemel 11'ler

Fenerbahçe-Galatasaray maçı 20 Kasım Pazar günü saat 20.00'de başlayacak. Ülker Stadı'nda Cüneyt Çakır'ın yöneteceği maç LigTV kanalından canlı olarak yayınlanacak.Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Halis Özkahya olacak.

MUHTEMEL 11'LER

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Şener Özbayraklı, Simon Kjaer, Martin Skrtel, Hasan Ali Kaldırım, Josef De Souza, Roman Neustadter, Volkan Şen, Aatif Chahechouhe, Moussa Sow, Van Persie

Galatasaray: Muslera, Sabri Sarıoğlu, Chedjou, Hakan Balta, Lionel Carole, Selçuk İnan, Tolga Ciğerci, Bruma, Sneijder, Lukad Podolski, Eren Derdiyok

"DERBİDE GELENEK DEVAM EDECEK"

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Spor Toto Süper Lig'de 20 Kasım Pazar günü Galatasaray'la oynayacakları derbi maçla ilgili, "17 senelik bir gelenek var ve bu gelenek devam edecek." dedi.Aziz Yıldırım, Kocaeli'nin Gebze ilçesinde tesis yapmayı planladıkları arazideki incelemeleri sırasında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.Sarı-lacivertli kulübün başkanı, Galatasaray'ı en kötü zamanlarında bile farklı yendiklerini kaydetti.Yıldırım, 6 Kasım 2002'de Galatasaray'ı Kadıköy'de 6-0 kazandıkları maçı anımsatarak, "Biz en kötü dönemimizde çıktık 6-0 kazandık. 6 defa gittik 6 gol attık, yendik. Önemli olan seyirciyle sporcuların bütünleşmesi. Bu bütünleşme sağlanırsa, hangi şartta olursa olsun yeneriz." ifadelerini kullandı.Sarı-lacivertli futbolcu Jeremain Lens'in sakatlıktan dolayı oynamayacağının hatırlatılması üzerine Yıldırım, 24 kişilik kadroya sahip olduklarını ve Hollandalı yıldızın yerine forma giyecek oyuncularının bulunduğunu vurguladı.

"TEK BİLET BİLE KALMADI"

Aziz Yıldırım, Galatasaray maçı için satışa çıkardıkları bütün biletlerin satıldığını dile getirdi.Derbide tribünlerin dolu olacağını aktaran Yıldırım, "Tek bilet bile kalmadı. Bütün biletler satıldı. Tahriklere kapılmasınlar. Rakip takım seyircileri de geliyor. Beraber statta centilmence geçsin. Nahoş hareketler olmasın, bu ülkenin birlik beraberliğe ihtiyacı var. Bunu da bu maçta gösterelim. Yenen taraf biz olacağız. Çünkü bu gelenek ve gelenek bozulmaz." şeklinde konuştu.Derbide Galatasaray taraftarının da olacağını anlatan Yıldırım, şunları kaydetti:

DERBİ ÖNCESİ DOSTLUK ÇAĞRISI

"Biz söyledik, ilk defa Kulüpler Birliği'ne adam gönderdim. Valilik ilk başta tereddütlüydü. Biz dedik 'seyirci gelsin' diye. 'Bizim taraftarımız da gitsin' dedik. Bunun üzerine Kulüpler Birliği federasyonla konuştu. Yine tereddüt vardı, biz isteriz dedik ve yapıldı."Aziz Yıldırım, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek'in derbiyle ilgili açıklamalarının sorulması üzerine ise gülerek, "Boşver, basit sorular sormayalım. Basit şeylere girmeyelim. Hepimiz büyüyelim, TSYD'de seçim yapmayı öğrenelim." değerlendirmesinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.