Öne Çıkanlar Anadoludan Mistik Sesler Feryal Clark ingiltere Türkiye İşçi Partisi Britanya Örgütü ATRESMEDIA İngiltere restoran İngiltere İçişleri Bakanlığı Barış Pınarı Harekatı Ozan Arif kimdir Avukat Fidan Osoy londra

Bu haber kez okundu.

Fenerbahçe otobüsüne saldırıyla ilgili 2 kişi gözaltında

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüse yapılan silahlı saldırıyla ilgili 2 kişinin gözaltına alındığını bildirdi.Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, düzenlediği basın toplantısında sarı-lacivertlileri taşıyan otobüse yönelik silahlı saldırıyla ilgili, sabaha doğru iki kişi üzerine yoğunlaştıklarını belirterek, "Rize'den intikal eden konvoyda bir kişi, bir kişi de silahlı saldırıyı yapan kişi yönünde bulgular vardı. Bu kişileri aldık, delillerle bulgular ve diğer ilk emareler alan çalışması, bu iki kişiyi doğruluyor'' dedi.Vali Öz, konuyla ilgili adli sürecin devam ettiğini bildirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.