Öne Çıkanlar londra 24 haziran seçimleri Anadoludan Mistik Sesler Yanıla Yanıla Londradaki Türk öğrencilere Feryal Clark ingiltere Türkiye İşçi Partisi Britanya Örgütü İngiltere parlamentosunda ATRESMEDIA Dr. Müge Çevik

Bu haber kez okundu.

Galatasaray Fenerbahçe derbisi özet ve golleri izle

Galatasaray Fenerbahçe maçı geniş özeti, Bruno Alves'in kırmazı kartı Sneijder'in golleri ve dev derbinin tüm ayrıntılar haberimizde. Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 6.haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe TT Arena'da karşı karşıya geldi. Fenerbahçe'nin kırmızı kart gördüğü karşılaşmada 3 puanın sahibi Sneijder'in golleriyle Galatasaray oldu.Tribünlerin 3'te 1'inin boş kaldığı karşılaşmaya Fenerbahçe etkili başladı. Emenike ile girdiği net pozisyonlardan yararlanamayan Fenerbahçe, ilk yarının son dakikalarında etkili gelen Galatasaray'a engel oldu ve gole izin vermedi.İkinci yarıya hızlı başlayan ekip ise Galatasaray oldu. İkinci yarının ilk dakikasında Olcan ile gole çok yaklaşan Galatasaray, Fenerbahçe'nin dakika 53'te kırmızı kart görmesinin ardından etkisini arttırdı. Olcan Adın'ın bir şutu direkten dönerken sarı-kırmızılı ekip aradığı golü dakika 88'de Sneijder ile buldu. Golün ardından Fenerbahçe'nin verdiği boşluklardan yararlanan Galatasaray, dakika 90+1'de Sneijder ile skoru 2-0 yaptı.Fenerbahçe 90+5'de Hasan Ali Kaldırım'ın pasında Alper topu ağlara gönderdi ve sonucu belirledi: 2-1..

 

Galatasaray-Fenerbahçe maçı özet ve goller izle

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.