Öne Çıkanlar londra 24 haziran seçimleri ingiltere Anadoludan Mistik Sesler Yanıla Yanıla Londradaki Türk öğrencilere Feryal Clark ingiltere ingiltere Cumhuriyetin 100. Yıl Kutlama Balosu Türkiye İşçi Partisi Britanya Örgütü İngiltere parlamentosunda

Bu haber kez okundu.

Galatasaray'ın takım kaptanı Selçuk İnan da maaşını TL ile alacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "dövizleri bozun, TL'ye dönün" çağrısına Galatasaray uymak için kolları sıvadı. Yönetim ilk olarak futbol takımı kaptanı Selçuk İnan'la masaya oturdu.Selçuk İnan'ın sarı-kırmızılı idarecilere "Hiç sorun değil. Paramı TL üzerinden alırım" demesi herkesi sevindirdi. Kaptanın bu fedakarlığının takımın geri kalanına da olumlu yansıması bekleniyor. Yabancı futbolcuların durumu ise belirsiz. Ancak teklif her isme götürülecek. Wesley Sneijder'in "Evet" demesi halinde tüm takımın onu takip etmesi büyük ihtimal olarak görülüyor.

RİEKERİNK DE ONAYLADI

Cimbom'da yönetim, sezon başı 900 bin Euro'ya anlaştığı teknik direktör Jan Olde Riekerink'in maaşını da TL üzerinden ödemek istiyor. Bu fikir, Hollandalı teknik adam ile paylaşıldı. Riekerink de bu teklife sıcak yaklaştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.