Öne Çıkanlar londra 24 haziran seçimleri Anadoludan Mistik Sesler Feryal Clark ingiltere Türkiye İşçi Partisi Britanya Örgütü İngiltere parlamentosunda ATRESMEDIA İngiltere restoran İngiltere İçişleri Bakanlığı Barış Pınarı Harekatı

Bu haber kez okundu.

Galatasaray-Medipol Başakşehir maçı ne zaman, hangi kanalda

Geçen sezona göre ligde çok iyi performans gösteren Galatasaray, liderlik koltuğuna gözünü dikti. Lider Medipol Başakşehir ise liderlik koltuğunu Galatasaray'a kaptırmak istemiyor. Galatasaray- Medipol Başakşehir maçı 4 Kasım 2016 Cuma günü Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da 20:00'da oynanacak. Maç Lig TV ekranlarında naklen yayınlanacak.

 YASİN ÖZTEKİN KADRO DIŞI

Adanaspor maçında oyundan alınmasına tepki gösteren ve teknik direktör Riekerink tarafından cezalandırılan Yasin Öztekin, Adanaspor maçında ilk 18'de yok. Teknik direktör Riekerink, yaptığı açıklamada "Pazartesi günü aramızda Yasin'le bir görüşme geçti. Ama tabi konuşulanlar aramızda kalacak. Ben Yasin'in performansından memnunum. Belki dışarıdan baktığınızda daha fazlasını bekleyebilirsiniz, ancak takım dengesini gözetmek zorundayız. Yasin her zaman takımın en çok koşan oyuncularından biri. Onun yokluğunu başka bir oyuncuyla dolduracağız." ifadelerine yer verdi.

RIEKERINK: BAŞAKŞEHİR ÇOK İYİ BİR TAKIM

Zor bir döneme giriyoruz. İlk olarak Başakşehir, sonra Fenerbahçe ve Bursaspor'la karşılaşacağız. Lidere karşı oynayacağız. Kompakt oynayan, iyi işler yapan bir takım Başakşehir. Geçen sene oynayadığımız maçı da izledim. Emre Belözoğlu gibi çok iyi bir futbolcuları var. Emre geçtiğimiz yıllarda Galatasaray'a da hizmet vermiş tecrübeli bir oyuncu. Başakşehir'in aldığı sonuçlara bakıyorsunuz, 4 deplasman maçında da galibiyet almışlar.

DE JONG: OYNAMAK İÇİN YÜZDE YÜZ HAZIRIM

Galatasaray'ın sakatlıktan çıkan Hollandalı futbolcusu Nigel de Jong, cuma akşamı oynanacak Başakşehir maçı öncesi açıklamalarda bulundu: "İlk oynadığım maçta yaşadığm bir sakatlık ve bu sakatlığın iyileşme sürecini atlattım.  Ancak şunu söyleyebilirim ki yüzde yüz hazırım. İlk kez kendi seyircimiz önünde ilk 11'de görev almak için sabırsızlanıyorum ve bu zamana kadar hazır olmak için elimden geleni yaptığımı söyleyebilirim."

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.