Öne Çıkanlar londra 24 haziran seçimleri Anadoludan Mistik Sesler Yanıla Yanıla Londradaki Türk öğrencilere Feryal Clark ingiltere ingiltere Cumhuriyetin 100. Yıl Kutlama Balosu Türkiye İşçi Partisi Britanya Örgütü İngiltere parlamentosunda ATRESMEDIA

Bu haber kez okundu.

Gazeteciler Cemiyeti basın turnuvasında şampiyon belli oldu

Antalya Gazeteciler Cemiyeti ve Muratpaşa Belediyesi ortaklığında düzenlenen Basın Futbol Turnuvası'nda şampiyon AKİL Haber Ajansı oldu Antalya Gazeteciler Cemiyeti ve Muratpaşa Belediyesi ortaklığında düzenlenen basın turnuvasında şampiyon olan takım belli oldu. Turnuva, 27 Nisan Pazartesi günü oynanan final maçıyla sona erdi. Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi Akil Haber Ajansı ile Hilal Gazetesi arasında oynanan maçta, sahadan 6-3'lük skorla galip ayrılan taraf Akil Haber Ajansı oldu. Akil Haber Ajansı maçın ardından şampiyonluk kupasını alırken, takımın kaptanı Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilal Arık, "Antalya basını adına güzel bir organizasyondu. Bu işin altına imza atan Muratpaşa Belediyesi'ne ve Antalya Gazeteciler Cemiyeti'ne teşekkür ediyorum" dedi. Dekan Arık, turnuvanın sonunda gol krallığı kupasının da sahibi oldu.

Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mevlüt Yeni ise´Cemiyet olarak, meslektaşlarımızın sosyal kültürel ve sportif faaliyetlerde biraraya gelmesi için çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Böylelikle, meslektaşlarımız stresli iş hayatlarından bir nebze de olsa kurtulmuş oluyorlar. Kazanan takımları kutluyorum´ dedi. 

Semih Çalışkan / Avrupa Ajansı 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.