Öne Çıkanlar Girişimcilik Özlem Türeci Getir ABD Getir Avrupa londra cocuk Edinburgh Napier University Cardiff University Brunel University London Anglia Ruskin University Birleşik Krallık burs basvuru

Bu haber kez okundu.

Gökhan Gönül forma giyemeyecek

A Milli Futbol Takımının Kazakistan ile oynanacak mücadele öncesinde beklenmeyen bir haber geldi. Ay-Yıldızlıların değişmez isimlerinden Gökhan Gönül'ün, sakatlığı nedeniyle mücadelede forma giyemeyeceği açıklandı.
İşte maçın ilk 11'i
Gökhan Gönül'ün yokluğunda Terim'in defansın sağında Tarık Çamdal'ı oynatabileceği kaydedildi. Terim, basın toplantısında verdiği ilk 11'de Gökhan Gönül'e de yer vermiş ve Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Caner Erkin, Serdar Aziz, Semih Kaya, Selçuk İnan, Ozan Tufan, Volkan Şen, Arda Turan, Olcay Şahan, Burak Yılmaz 11'ini saymıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.