Öne Çıkanlar İngiltere İçişleri Bakanlığı Barış Pınarı Harekatı londra University of London Goldsmiths Brunel University London GREAT Bursları nedir ingiltere burs basvuru ingiltere lisansüstü eğitimi burs ingiltere lisansüstü eğitimi

Bu haber kez okundu.

İlkay Gündoğan'ın golleri Barça'yı devirdi

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda Manchester City, sahasında Barcelona ile karşılaştı. Dünya yıldızlarının buluştuğu maçta Manchester City, Türk yıldız İlkay Gündoğan'ın attığı 2 golle skoru  3-1 yaptı. Mücadelenin 21. dakikasında Barcelona, Lionel Messi'nin golüyle 1-0 üstünlüğü yakaladı. Katalan ekibine yanıtı Türk asıllı Alman oyuncu İlkay gündoğan verdi. 39. dakikada Barcelona ağlarını havalandıran İlkay skoru 1-1'e getirdi ve ilk yarının da skorunu belirledi. İkinci yarıya etkili başlayan ev sahibi ekip, 51. dakikada Kevin de Bruyne'nin golü ile 2-1 üstünlüğü yakaladı. Gecenin yıldızı İlkay Gündoğan, sahneye bir kez daha çıktı... 74. dakikada Sergio Aguero'nun asistine rakip ağları bir kez daha havalandıran İlkay takımını 3-1 öne geçirdi. Yıldız oyuncu bu golle Barcelona'ya karşı oynadığı son 2 maçta toplam 4 gol atma başarısı gösterdi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.