Öne Çıkanlar acun ılıcalı Irak Türkmen Birliği İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu Kayserispor Beşiktaş ABD Dışişleri Bakanlığı maç saat kaçta Deniz C Erkan Fenerbahçe Uefa ceza Rishko Beauty Center london Beauty

Bu haber kez okundu.

Kaleci Tolga Zengin'e Fenerbahçe Kulübü dava açacak

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile beraber basın toplantısı düzenleyen Asbaşkan Şekip Mosturoğlu, “Olay tamamen Tolga Zengin’in bir taraftarla göz göze gelmesiyle başlıyor. Olayları tahrik eden Tolga Zengin. Biz de medyadan takip ediyoruz, hatta iki tanesinin dün oynanan maçta gözaltına alındığını duyduk. Bu futbolculara suç duyurusunda bulunma konusunda şunları söyleyebilirim; Beşiktaş – Fenerbahçe maçında Robin van Persie dil çıkartmıştı, Şafak Mahmutyazıcıoğlu suç duyurusunda bulunmuştu. Futbolun doğasına aykırı olduğunu söylüyordu. Tahminim şu, biz bir suç duyurusu yapmayız. Bu olayların başlama sebebi, Tolga Zengin’dir. Biz maddi zararların tazmini için ona maddi dava açacağız.” açıklamasında bulundu.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.