Öne Çıkanlar Girişimcilik Getir ABD Getir Avrupa londra cocuk Edinburgh Napier University Cardiff University Birleşik Krallık burs basvuru Yeşilçam günlerine İngiltere komedi Yeşilçam ve Komedi

Bu haber kez okundu.

Maçın ardından Fenerbahçe'ye saldırı

Fenerbahçe 'de Kayseri Erciyesspor karşısında kaybedilen 2 puanın şoku yaşanıyor. Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan maçtan sonra yönetim aleyhine tezahüratlarda bulunan sarı-lacivertli taraftarlar, karşılaşmadan sonra soluğu Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde aldı.Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; tesislerin önünde toplanan bir grup taraftar , teknik direktör İsmail Kartal'ı istifaya davet ederken, yönetim aleyhine tezahüratlarını burada da devam ettirdi.

OTOBÜSE PET ŞİŞE VE MEŞALE

Öfkeli grubun hedefinde futbolcular da vardı. Fenerbahçeli taraftarlar, takım otobüsünün tesislere girişi sırasında otobüse pet şişe ve meşale attılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.