Öne Çıkanlar İngiltere İçişleri Bakanlığı Barış Pınarı Harekatı londra University of London Goldsmiths Brunel University London GREAT Bursları nedir ingiltere burs basvuru ingiltere lisansüstü eğitimi burs ingiltere lisansüstü eğitimi

Bu haber kez okundu.

Türkiye, Letonya deplasmanından 1 puanla döndü

EURO 2016 Elemeleri maçlarında A Grubu'nda mücadele eden Türkiye 3. maçında deplasmanda oynadığı Letonya ile 1-1 berabere kalarak grubu'nda ki ilk puanını almış oldu. A Milli Takımın golünü 47.dakikada Bilal Kısa attı. Letonya'nın golünü ise 54. dakikada penaltıdan Valerijs Sabala attı.Letonya'da Skonto stadı'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 sonuçlanırken maçın 40. dakikasında Oğuzhan Özyakup sakatlanıp oyundan çıktı, yerine ise A Milli Takımın ilk golünü atan isim Bilal Kısa girdi.Letonya Milli Takımında uzatmalarda Gints Freimanis çift sarı karttan oyun dışı kaldı.A Grubu'nda üçüncü maçların sonunda birinci sırada İzlanda, ikinci sırada Çek Cumhuriyeti , üçüncü sırada ise Hollanda yer aldı. Türkiye ise üç maç sonunda topladığı 1 puan ile sonuncu sırada yer aldı.

Kaynak: DHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.