Öne Çıkanlar Anadoludan Mistik Sesler Feryal Clark ingiltere ATRESMEDIA İngiltere restoran İngiltere İçişleri Bakanlığı Barış Pınarı Harekatı Ozan Arif kimdir Avukat Fidan Osoy londra Varis ülseri

Bu haber kez okundu.

Facebook ve Twitter'a neden erişim sağlanamıyor

Facebook'a girmeye çalışan kullanıcılar dün akşam saatlerinden itibaren mesajlarına bakmakta sıkıntı yaşarken, bildirimlerin geç düştüğü ve hatta siteye yer yer hiç erişim sağlanamadığı dikkat çekti. Ancak sabah saatlerinden itibaren Facebook'a erişim normale dönmeye başladı. Facebook dışında Twitter ve YouTube'ta da durum pek farklı değil; ancak Twitter'a da YouTube'a da erişim hiç sağlanamıyor.

Facebook, Twitter ve YouTube'a erişim yasağı söz konusu değil; sadece bu sitelere erişmeye sağlayan kullanıcılar fazlasıyla sitenin sayfasının açılmasını bekliyor ve sayfa ya çok geç açılıyor ya da hiç açılmıyor ve hata mesajıyla karşılaşılıyor.

Facebook, Twitter ve YouTube'a giremeyen kullanıcılar ise her zaman olduğu gibi çeşitli VPN servislerini kullanarak hesaplarına girmeye çalışıyor. Kullanıcılar proxy ayarlarını değiştirerek ya da herhangi bir VPN aracını bilgisayarına veya telefonuna kurarak söz konusu mecralara sorunsuz erişim sağlayabiliyor.

Facebook, Twitter ve YouTube tarafından ise konuyla ilgili bir açıklama yapılmış değil..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.