Öne Çıkanlar londra 24 haziran seçimleri Anadoludan Mistik Sesler Yanıla Yanıla Londradaki Türk öğrencilere Feryal Clark ingiltere Türkiye İşçi Partisi Britanya Örgütü İngiltere parlamentosunda ATRESMEDIA Dr. Müge Çevik

Bu haber kez okundu.

Galaxy S6 özellikleri neler

Piyasaya çıkması merakla beklenen Galaxy S6'da 16 çekirdek Samsung Exynos 8000 işlemci ve/veya Snapdragon Qualcomm 810 işlemci kullanılacağı tahmin ediliyor. 4 GB belleğinin yanında 128 GB dahili hafızası olması beklenen Galaxy S6'nın ekranı ise 5.2 inç olacak ve 4K çözünürlüğünü de destekleyecek. Galaxy S6'nın aynı zamanda Full HD esnek ekran kullanacağı da iddia ediliyor.

Samsung’un her yıl güncellediği Galaxy serisi telefonlarına son olarak Galaxy S5 ve Galaxy S5 Mini telefonları eklendi. Galaxy Note 4'ün eylül veya ekim ayı içinde kullanıcılarla buluşması beklenirken, Galaxy S6'nın ise bu yıl ortaya çıkmayacağına kesin gözüyle bakılıyor. Ne de olsa Samsung bugüne dek seriye yeni bir halka eklerken bir yıl beklemeyi yeğledi ve yine aynı şeyi yapacaktır.

Galaxy S6'da 16 çekirdek Samsung Exynos 8000 işlemci ve/veya Snapdragon Qualcomm 810 işlemci kullanılacağı tahmin ediliyor. 4 GB belleğinin yanında 128 GB dahili hafızası olması beklenen Galaxy S6'nın ekranı ise 5.2 inç olacak ve 4K çözünürlüğünü de destekleyecek. Galaxy S6'nın aynı zamanda Full HD esnek ekran kullanacağı da iddia ediliyor.b21 megapiksel dahili kamerasıyla 8K çözünürlüğünde video çekimi yapabilmesi beklenen Galaxy S6'da şarj ömrü de uzun olacak ve 3300 ila 3500 tipi batarya kullanılacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.