Öne Çıkanlar londra 24 haziran seçimleri Anadoludan Mistik Sesler Yanıla Yanıla Londradaki Türk öğrencilere Feryal Clark ingiltere ingiltere Cumhuriyetin 100. Yıl Kutlama Balosu Türkiye İşçi Partisi Britanya Örgütü İngiltere parlamentosunda ATRESMEDIA

Bu haber kez okundu.

HTC Desire 820 üstün özelliklerle geliyor

HTC, Desire 820 ile piyasayı altüst etmeye geliyor. Yeni modelle beraber  Desire serisi, hem çekirdek sayısı hem de işlemci mimarisi açısından eski Snapdragon 400 işlemcinin bir hayli üstüne çıkıyor.Çinli blog servisi Weibo'da, firmanın resmi hesabından gercekleşen kısa tanıtımda, telefonun duyurusunun IFA'nın hemen öncesine denk gelen 4 Eylül tarihinde yapılacağı konuşuluyor Ayrıca, tanıtımda söylenene göre, Desire 820, "Dünya'nın ilk 8 çekirdekli 64bit telefonu" olacak.HTC'nin yeni telefonunda Qualcomm'un yeni Snapdragon 615 çipinin kullanılacağını söylemek mümkün. Snapdragon 615, Arm'ın Cortex-A53 çekirdek tasarımını temel alınarak kurulmuş bir "octa-core 64-bit system-on-a-chip (SoC)" olarak karşımıza çıkıyor. Bir başka 64bit çip olan Snapdragon 410, daha evvelki Desire'da Snapdragon 400 kullanıldığı düşünülürse daha uygun bir tahmin olabilirdi ancak, bu çipin sekiz çekirdekli bir sürümü bulunmamakta. Bu yüzden de Snapdragon 615'in kullanılacak olma ihtimali artıyor.Snapdragon 615'in daha ince teknik bilgileri, çip henüz kullanılmaya başlandığından binaen pek belirgin değil. Şayet sızan bilgilere göre, bu çipin saat hızının, Cortex A53 çekirdeklerinin yarısı için 1.8GHz ve diğer yarısı için 1.0GHz olması beklenmekte.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.