Öne Çıkanlar ATRESMEDIA İngiltere restoran İngiltere İçişleri Bakanlığı Barış Pınarı Harekatı londra University of London Goldsmiths Brunel University London GREAT Bursları nedir ingiltere burs basvuru

Bu haber kez okundu.

LG G4'ün teknik özellikleri ve görselleri

LG’nin 28 Nisan tarihinde tanıtacağı yeni amiral gemisi modeli LG G4, namı değer @evleaks şimdiki bilinen adıyla Evan Blass tarafından sızdırılmıştı. LG G4’ün tüm detaylarını gün yüzüne çıkartan Evan Blass, cihazın kavisli bir ekran ile geleceğini doğrulamıştı.

Bir site üzerinden yayınlanan LG G4 görselleri, kısa bir süre sonra sitenin kapatılmasına sebep olmuştu. Biz de bu haberimizde kaçıranlar için LG G4’ün tüm detaylarını gözler önüne seren yüksek çözünürlüklü görselleri bir araya getirdik.

Fotogaleriye geçmeden önce LG G4’ün teknik özelliklerinden bahsetmek gerekirse; cihaz altı çekirdekli Snapdragon 808 işlemciye, manuel kontrollere izin veren gelişmiş yeni nesil görüntü sabitleme özelliği olan F/1.8 diyafram açıklığına sahip 13 Megapiksel kameraya, 1440 x 2560 çözünürlüğünde Quantum ekrana ve 3000 mAh bataryaya sahip olacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.