Öne Çıkanlar Anadoludan Mistik Sesler Feryal Clark ingiltere Türkiye İşçi Partisi Britanya Örgütü ATRESMEDIA İngiltere restoran İngiltere İçişleri Bakanlığı Barış Pınarı Harekatı Ozan Arif kimdir Avukat Fidan Osoy londra

Bu haber kez okundu.

Nanobilim ve Nanomühendislik Yüksek Lisans Programı açıldı

anobilim ve Nanomühendislik Yüksek Lisans Programı’nın amacının, öğrencilere Nanobilim alanında eğitim vermek ve Nanoteknoloji alanında araştırmalar yapmak olduğu belirtilen açıklamada, ‘‘Nanobilim ve Nanomühendislik alanında yetişen bilim insanlarının ürettiği ürünleri, sağlık başta olmak üzere, enerji, çevre, otomotiv, tekstil, savunma, bilişim gibi pek çok alanda hizmet vermekte ve yaşayam kalitesini arttırmakta’’ denildi.  Programın, disiplinlerarası bir program olup Nanoteknoloji alanında uzamanlar yetiştireceği ve  yurtiçi ve yurtdışından Nanobilim alanında yetişerek uzaman olmak isteyen öğrencileri beklediklerini ifade eden programın Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ayben Kilislioğlu, ‘’Türkiye’nin en köklü üniversitesi İstanbul Üniversitesi olarak, Nanoteknoloji alanında üreten ülkeler arasında yerimizi alabilmemiz için uzmanlar yetiştirmekte üzerimize düşeni yapacağız’’’ diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.