Öne Çıkanlar londra 24 haziran seçimleri Anadoludan Mistik Sesler Yanıla Yanıla Londradaki Türk öğrencilere Feryal Clark ingiltere Türkiye İşçi Partisi Britanya Örgütü İngiltere parlamentosunda ATRESMEDIA Dr. Müge Çevik

Bu haber kez okundu.

Samsung Galaxy Note 4'ün ABD'de tanıtımı yapıldı

Bu, şimdiye kadar Samsung'un piyasaya sürdüğü en iyi telefon. Galaxy Note 4 yepyeni özelliklerle beraber geliyor. Hem de herhangi bir iPhone'da asla bulamayacağınız özelliklerle.

İşte iPhone sahibi olanların kullanamayacağı o özellikler:


1.Telefonun arkasında bulunan parçacık sayesinde istediğiniz zaman kalp atış hızınızı ölçebilirsiniz. Bunun için tek yapmanız gereken parmağınızı parçanın üzerine yerleştirmek.

2.Açılabilen arka kapağı sayesinde istediğiniz zaman bataryasını değiştirebilirsiniz

3.Arkasında bulunan MicroSD kart girişine hafıza kartı yerleştirerek telefonunuzun depolama kapasitesini artırabilirsiniz.



4.Sağ taraftaki noktaya dikkatlice bakın. Kızılötesi noktacık sayesinde telefonunuz neredeyse tüm cihazlarda kullanabileceğiniz uzaktan bir kumandaya dönüşebilecek.


5.Aynı ekranda iki uygulama birden çalıştırılabilecek.


6.Boyutu değiştirdiğiniz iki pencereyi aynı anda ana ekranda görebileceksiniz. Bu masaüstü bilgisayar kullanıma bene bir özellik.

7.Galaxy Note 4, 'Note' serisinin başlatmış olduğu ekran kalemi geleneğini bozmuyor. Stylus ekran kalemi ile çizim yapabilir ya da ekran üzerine notlar alabilirsiniz.



8.Bu kalem metin seçiminde de çok iyi. iPhone ekranında parmağınızla yaptığınız metin seçimi, Stylus kalem ile çok daha kolay.



9.Duvar fişi öncekilere hiç benzemiyor.  Note 4, şimdiye kadar gördüğünüz şarj aletlerinden daha hızlı şarj eden bir güç aparatıyla geliyor.



10.Ultra Enerji Tasarrufu modu ile bataryanız birkaç saat daha dayanacak. Bu mod ile ekranınız siyah beyaza dönüşürken, sadece çağrı alıp verme gibi önemli işlemlere izin verilecek.

11.Ekranın sağ kenarındaki butonları gördünüz mü? Bu butonlar sayesinde, ana ekrana dönme, bir önceki sayfaya gitme gibi işlemleri hızlıca halledebileceksiniz. Kaydırarak kullanabileceğiniz bu butonlar telefonu tek elle kullanmanıza olanak sağlayacak.


12.Ayrıca ekranı bu şekilde kaydırarak da telefonu tek elle kullanabilirsiniz.



13.Tek elde yazmak için klavyeyi de tek tarafa kaydırabiliyorsunuz

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.