Öne Çıkanlar acun ılıcalı Kayserispor Beşiktaş Rishko Beauty london Kozmetolog london Rishko ÖNAY ALPAGO Britanyada Jön Türk Jön Türk Devrimi Seda Mete WHO

Bu haber kez okundu.

Sosyal medya devleri çöktü, Mark Zuckerberg 3 saatte 6.6 milyon dolar kaybetti

Dünya genelinde dijital bir kaos yaşanıyor. Sosyal medya devleri Instagrann, Facebook ve WhatsApp'ta bağlanılamıyor. Teknik soruna karşı çözüm üretilemezken 3 şirketin patronu genç milyarder Mark Zuckerberg adeta milyon  dolarlar kaybetti. 

AÇIKLAMA YOK 

Web sitelerinde gerçekleşen sorunlarına ilişkin anlık bilgiler sağlayan 'Down Detector' internet sitesi, dünya genelinde yaşanan sorunun TSİ ile 18.44'te başladığını bildirdi. Facebook'tan küresel ölçekteki bu soruna ilişkin henüz bir açıklama gelmiş değil. 

ZUCK BÜYÜK ŞOKTA 

Zuckerberg, Facebook, Instagram ve WhatsApp'ın 3 saatlik çalışma dışı düşüşleriyle 6.6 milyon dolar kaybetti ve milyarderler listesinde altıncı sıraya düştü. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.