Öne Çıkanlar londra 24 haziran seçimleri Anadoludan Mistik Sesler Yanıla Yanıla Londradaki Türk öğrencilere Feryal Clark ingiltere Türkiye İşçi Partisi Britanya Örgütü İngiltere parlamentosunda ATRESMEDIA Britanya Kebap

Bu haber kez okundu.

Erzincan sallandı Valilik açıklama yaptı

Erzincan'da Richter ölçeğine göre 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kısa süreli paniğe neden olan depremde, ilk belirlemelere göre can ve mal kaybı olmadı.Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nün merkez üssünü kent merkezine 20 kilometre uzaklıktaki Mertekli Köyü olarak belirlediği deprem, saat 00.21'de oldu. Yerin 1.9 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem, kent merkezinin yanı sıra çevre ilçelerde de hissedildi.

3 artçı daha oldu

Kısa süreli paniğe neden olan depremde ilk belirlemelere göre can ve mal kaybı olmadı. Bu depremin ardından bölgede, büyüklükleri 2.0 ile 2.6 arasında değişen, üç artçı deprem daha meydana geldi.

Vali: Olumsuzluk yok

Erzincan Valisi Ali Arslantaş, kentte 4,5 büyüklüğündeki deprem nedeniyle herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığını bildirdi.Arslantaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "İlk belirlemelere göredeprem dolayısıyla kentimizde herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı." ifadesini kullandı.Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanlığı, saat00.21'de merkez üssü Erzincan olan 4,5 büyüklüğünde deprem kaydedildiğiniduyurmuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.