Öne Çıkanlar İngiltere İçişleri Bakanlığı Barış Pınarı Harekatı londra University of London Goldsmiths Brunel University London GREAT Bursları nedir ingiltere burs basvuru ingiltere lisansüstü eğitimi burs ingiltere lisansüstü eğitimi

Bu haber kez okundu.

Çok sayıda Türk bayrağını çöpe atmışlar

Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde bulunan Muradiye Camii önündeki çöp konteynerine, kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından şeffaf bir poşet içinde çok sayıda bez Türk bayrağı atıldı.Çöpteki bayrakları görenler, tepki gösterdi. Duyarlı birçok kişi çöpteki Türk bayraklarını topladı. Bayrakları toplayanlardan 77 yaşındaki Hüseyin Küçük, namaz çıkışı çöpe atılmış Türk bayraklarını görünce çok üzüldüğünü söyledi.Küçük, bayrakları kimin çöpe attığını bilmediklerini belirtip, "Bayrakları eve götürdükten sonra hediye olarak esnafa dağıtacağım. Bayrağımız kutsaldır" dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.