Öne Çıkanlar londra 24 haziran seçimleri Anadoludan Mistik Sesler Yanıla Yanıla Londradaki Türk öğrencilere Feryal Clark ingiltere Türkiye İşçi Partisi Britanya Örgütü İngiltere parlamentosunda ATRESMEDIA Britanya Kebap

Bu haber kez okundu.

Akademisyenlere yüzde 35 zam yolda

Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin bayramlaşma töreninde bayram müjdesini akademisyenlere verdi.Yüzde 35'lik zamla akademisyenler bayram hediyesini aldı diyen Başbakan şöyle devam etti;"İnşallah bayramı müteakip yapacağımız bir yasal  düzenlemeyle akademisyen kadrosunda çalışan araştırma görevlilerimizle Maliye'de,  Hazine'de, Dışişleri'nde,ve digğer yerlerde göreve başlayanlar arasındaki fark  tamamıyla kapatılacak ve yaklaşık yüzde 35'lik bir zam ile genç  akademisyenlerimizde akranlarıyla aynı haklara sahip olacaklar"  diye konuştu. Ayrıca ek olarak akademiye yüzde 20 oranında teşvik geliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.