Öne Çıkanlar londra 24 haziran seçimleri Anadoludan Mistik Sesler Yanıla Yanıla Londradaki Türk öğrencilere Feryal Clark ingiltere Türkiye İşçi Partisi Britanya Örgütü İngiltere parlamentosunda ATRESMEDIA Britanya Kebap

Bu haber kez okundu.

Bedelli askerliğe kaç kişi başvurdu

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Arifan İlim ve Kültür Derneği'nde bir programa katıldı. Burada bir basın mensubunun "bedelli askerlikten yararlanmak için başvuranların sayısı en son kaça ulaştı sorusu üzerine Yılmaz, "Önceki açıkladığım rakam 17.30 itibariyleydi. 200 bin 338 rakamına ulaştı. Biz 200 bin rakamını beklemiyorduk. Bu çok iyi bir rakam" dedi.Destek verenlere teşekkür eden Yılmaz, şunları kaydetti: "Yine bir kez daha söylüyorum, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin güçlenmesi için emniyet, güvenlik güçlerimizin teknik imkanlarını, kabiliyetlerini artırmak için Savunma Sanayi Fonu'na gidiyor bu kaynak. Bu bir seçenekti, bu seçeneği kullanmayıp da 'Türk Silahlı Kuvvetleri'ne bedenen katılmak istiyorum, erbaş olmak istiyorum' diyenlere de onlara da teşekkür ediyorum. Şunu herkes bilmeli ki Türk Silahlı Kuvvetleri'nin hem bedenen askere ihtiyacı var hem de mali olarak teknik kabiliyetlerini geliştirme ihtiyacı var. Biri diğerinin alternatifi değildir. Bu iki sistemin de arada götürülmesi lazımdır. Böyle olursa Türkiye'nin yarını bugünden daha güçlü olacaktır. Emniyet güçlerimiz eksiklikleriniiderecektir diyorum, tekrardan hayırlı uğurlu olsun diyorum."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.