Öne Çıkanlar londra 24 haziran seçimleri Anadoludan Mistik Sesler Yanıla Yanıla Londradaki Türk öğrencilere Feryal Clark ingiltere Türkiye İşçi Partisi Britanya Örgütü İngiltere parlamentosunda ATRESMEDIA Britanya Kebap

Bu haber kez okundu.

Bursa Emniyeti'nden günlük kiralık apartlara ve otellere baskın

Bursa Emniyet Müdürlüğü ekipleri otellere ve günlük kiralama yapılan apart pansiyonlara eş zamanlı baskın düzenledi. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kentte huzuru ve asayişi sağlamak için Osmangazi ve Yıldırım ilçelerinde belirledikleri ev ve otellere eş zamanlı operasyon düzenledi. 9 otel ve 15 günlük kiralık dairede konaklayan 250 kişiye Genel Bilgi Taraması (GBT) yapıldı. Uyuşturucu taşımak ve bulundurmak suçundan aranması bulunan K.U. da gözaltına alındı. Denetimlerin devam edeceği bildirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.