Öne Çıkanlar londra 24 haziran seçimleri Anadoludan Mistik Sesler Yanıla Yanıla Londradaki Türk öğrencilere Feryal Clark ingiltere Türkiye İşçi Partisi Britanya Örgütü İngiltere parlamentosunda ATRESMEDIA Britanya Kebap

Bu haber kez okundu.

İl il hava durumu, 22 Kasım 2016

Geçtiğimiz hafta ülkemiz soğuk bir havanın etkisi altındaydı. Haftasonunun gelmesiyle hava sıcaklıklarında da gözle görülür bir derecede artışlık yaşandı. Yapılan son değerlendirmelere göre ülkemiz genelinde yağış beklenmiyor, Marmara bölgesinin parçalı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerde yer yer pus hadisesi ile birlikte Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda kuvvetli olmak üzere iç bölgelerde don olayı bekleniyor. Batı kesimlerde 1 ila 3 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

MARMARA BÖLGESİ HAVA DURUMU

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Doğusunda sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

İSTANBUL °C, 17°C: Parçalı ve az bulutlu

 

EGE BÖLGESİ HAVA DURUMU

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerde hafif buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus hadisesi bekleniyor.

İZMİR °C, 20°C: Az bulutlu ve açık

 

AKDENİZ BÖLGESİ HAVA DURUMU

 

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç ve yüksek kesimlerde hafif don olayı bekleniyor.

ADANA °C, 24°C: Az bulutlu ve açık

 

İÇ ANADOLU BÖLGESİ HAVA DURUMU

 

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde don olayı ile birlikte yer yer pus hadisesi bekleniyor.

ANKARA °C, 16°C: Az bulutlu ve açık

 

KARADENİZ BÖLGESİ HAVA DURUMU

 

Az bulutlu açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerde don olayı bekleniyor.

TRABZON °C, 14°C: Az bulutlu ve açık

 

DOĞU ANADOLU BÖLGESİ HAVA DURUMU

 

 

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde kuzey ve doğu kesimlerde kuvvetli olmak üzere bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte kuzeyinde yer yer pus hadisesi bekleniyor.

ERZURUM °C, 3°C: Az bulutlu ve açık

 

GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ HAVA DURUMU

 

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

DİYARBAKIR °C, 16°C: Az bulutlu ve açık

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.