Öne Çıkanlar londra 24 haziran seçimleri Anadoludan Mistik Sesler Yanıla Yanıla Londradaki Türk öğrencilere Feryal Clark ingiltere Türkiye İşçi Partisi Britanya Örgütü İngiltere parlamentosunda ATRESMEDIA Britanya Kebap

Bu haber kez okundu.

İstanbul'da hava destekli operasyon, 20 kişi gözaltına alındı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sabah erken saatlerde ’terör’ operasyonu düzenledi. 1 Mayıs’ta emniyet birimlerine taş, sopa ve molotofkokteyli ile saldıran kişilere yönelik yapılan operasyonda, Sultangazi’de önceden belirlenen adreslere baskın yapıldı.Operasyona Özel Harekat ve Çevik Kuvvet ekipleri de katılırken, ’akrep’ olarak bilinen zırhlı polis araçları çevrede önlem aldı. Bir polis helikopteri de operasyona havadan destek verdi.Terör örgütü ’MKP’ye yönelik yapıldığı belirtilen operasyonda yaklaşık 20 kişinin gözaltına alındığı bildirildi. Gözaltına alınanların Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra sorgulanmak üzere Vatan Caddesi’ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü binasına götürüldüğü öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.