Öne Çıkanlar londra 24 haziran seçimleri Anadoludan Mistik Sesler Yanıla Yanıla Londradaki Türk öğrencilere Feryal Clark ingiltere Türkiye İşçi Partisi Britanya Örgütü İngiltere parlamentosunda ATRESMEDIA Britanya Kebap

Bu haber kez okundu.

'KKTC istikrar ve barış unsurudur'

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinin (KKTC) kuruluşunun 31. yıl dönümü nedeniyle KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu'na kutlama mesajı gönderdiMesajına, "Sayın Cumhurbaşkanı, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin ilanının 31. yıl dönümü vesilesiyle Zat-ı Devletleri'ni ve Kıbrıs Türk halkını Şahsım ve Hükümetim adına gönülden kutlar, göndermiş olduğunuz nazik davetiniz için teşekkür ederim" ifadesiyle başlayan Davutoğlu, Hükümeti temsilen törenlere Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın katılacağını ve bu onurlu günde Kıbrıs Türk halkının gurur ve mutluluğunu paylaşacağını belirtti.Davutoğlu, "Kıbrıs Türkünün, maruz kaldığı haksızlık ve zorluklar karşısında yılmadan savunduğu eşitlik ve özgürlük arzusuyla hayat bulan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti verilen onurlu mücadelenin en değerli eseri ve Kıbrıs Türk halkının vazgeçilmez haklarının teminatıdır" değerlendirmesinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.