Öne Çıkanlar londra 24 haziran seçimleri Anadoludan Mistik Sesler Londradaki Türk öğrencilere Feryal Clark ingiltere Türkiye İşçi Partisi Britanya Örgütü İngiltere parlamentosunda ATRESMEDIA İngiltere restoran İngiltere İçişleri Bakanlığı

Bu haber kez okundu.

Meteorolojiden sağanak yağış uyarısı

Meteoroloji'den yapılan hava durumu tahminlerine göre bugün Marmara Bölgesi genelinde parçalı bulutlu bir hava bekleniyor. İç ve Doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı bekleniyor. Ege ve Akdeniz Bölgelerinde bugün havanın parçalı bulutlu geçmesi beklenirken Batı Karadeniz'de gün içinde parçalı bulutlu bir hava olması beklenirken gece yarısından itibaren Zonguldak ve Bartın çevrelerinde yağmur ve sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor.
HAFTA SONU HAVA DURUMU NASIL OLACAK?
Hafta sonu Marmara başta olmak üzere Karadeniz kıyı şeridi ve Ege, Güneydoğu Anadolu ve Akdeniz'in bazı ilçelerinde yağmur ve sağanak yağış bekleniyor. Doğu Anadolu Bölgesinde hafta sonunda da kar yağışının etkisini sürdürmesi bekleniyor.  Pazar günü Marmara Batı Karadeniz ve İç Anadolu'nun bazı illeri dışında yurdun büyük bölümünde sağanak yağış bekleniyor. Akdeniz'de Mersin, Adana Hatay çevrelerinde şiddetli sağanak yağış bekleniyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.