Öne Çıkanlar İngiltere İçişleri Bakanlığı Barış Pınarı Harekatı londra University of London Goldsmiths Brunel University London GREAT Bursları nedir ingiltere burs basvuru ingiltere lisansüstü eğitimi burs ingiltere lisansüstü eğitimi

Bu haber kez okundu.

TEOG tatili 5 gün olacak

8. sınıf öğrencilerinin liselere giriş sınavı olan TEOG sınavında tüm orta okul öğrencileri ve onlarla aynı bahçeyi paylaşan ilkokul öğrencileri sınavların yapılacağı 29 ve 30 Nisan tarihlerinde, sınava giren öğrencilerin rahatsız olmaması amacıyla  okula gitmeyecek. Buna 1 Mayıs işçi Bayramı ve hafta sonu tatillerinin de eklenmesi ile bu okullarda tatil süresi 5 güne çıktı. Bu sınavlardan önce kutlanacak olan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın kutlandığı 23 Nisan'da da resmi tatil uygulanacak. Önceki yılların aksine bir sonraki gün olan 24 Nisan’da ise okullar tatil edilmeyecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.