Öne Çıkanlar ATRESMEDIA İngiltere restoran İngiltere İçişleri Bakanlığı Barış Pınarı Harekatı Avukat Fidan Osoy londra Varis ülseri University of London Goldsmiths Brunel University London

Bu haber kez okundu.

İngiltere'de kebabın kralı EFES

Avrupa Ajansı (AVA) Deniz Osman/Londra-Gün geçtikçe daha çok tüketilmeye başlayan kebap yemekleri artık İngilizlerin de vazgeçilmezi oldu. İngiltere'de haftada ortalama 2,000 ton et döner ve 70 ton tavuk döner satılmakta.Bu da kebap sektörünün ne kadar kayda değer bir alan olduğunu göstermektedir. Bu sektör £2.2 milyarla İngiliz ekonomisine büyük katkı sağlıyor.

Efes kebapları dillere destan

Britanya Kebab Ödülleri  2014 yılı ödülü kazananları arasına ikinci kez giren EFES, kebab deyince Londra’da akla ilk gelen restorantlardan. EFES İngiltere’de Tüklein yanısıra İngilizlerinde gözdesi olarak lezzet dağıtmaya devam ediyor. Geçen yıl açtıkları Doğu Londra’da Commercial street üzerindeki şubelerinin yanısıra Great Protoland Caddesinde ünlü mekanındaki canlı müzik geceleriyle de takdir topluyor. 

Ödüller peşpeşe 

Efes Restaurant adına Kazım Akkuş ve İbrahim UZUN  yılın en yeni kebab restaurant ödülünü geçen yıl sonlarında commercial road hizmete giren yeni açılan Efes ile aldılar. Bu ödül EFES’e gelen müşterilerin en yüksek derecede EFES’i tavsiye etmeleriyle verildi.

Best Newcomer Kebab Restaurant

Gün geçtikçe daha çok tüketilmeye başlayan kebap yemekleri artık İngilizlerin de vazgeçilmezi oldu. Efes Restaurant at 230 commercial road , London E1 2NB –  (Highly Recommended Place) Efes Restaurant adına Kazım Akkuş ve İbrahim UZUN  yılın en yeni kebab restaurant ödülünü geçen yıl sonlarında commercial road hizmete giren yeni açılan Efes ile aldılar. 

Daha fazla bilgi için

www.efeslondon.co.uk

 

Efes Doğu Londra

230 Commercial Road,

London E1 2NB

Tel: 020 7790 3299 230

 

Efes Merkez

175-177 Great Portland

Street,LondonW1W 5PJ

Reservasyon:

020 7436 0600

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.