Öne Çıkanlar londra 24 haziran seçimleri Anadoludan Mistik Sesler Feryal Clark ingiltere Türkiye İşçi Partisi Britanya Örgütü ATRESMEDIA İngiltere restoran İngiltere İçişleri Bakanlığı Barış Pınarı Harekatı Eco Travel Direktörü Ali Keskin

Bu haber kez okundu.

Kırkısraklılar Kongresi

Avrupa Ajansı (AVA) Londra-13 Ocak 2008’de kurulan Kırkısraklılar Dayanışma Merkezi 25 Mayıs 2008 tarihinde ilk kongresini, 31 Mayıs 2009 tarihinde 2. kongresini, 24 Ekim 2010 tarihinde 3. kongresini ve 2 Ekim 2011 yılında 4. Kongresini gerçekleştiren Kırkısraklılar 5. Olağan Kongresini gerçekleştirdi.Açılış konuşması ve saygı duruşunun ardından Divan Kurulu Seçimi yapıldı.Faliyet raporunun okunması ve Kesin Bütçe İbrası yapıldıktan sonra Tüzük değişimine geçilen Kongrede, yen yönetim kurulu, Mütevelli heyeti, Denetim ve Disiplin Kurlunun seçimi gerçekleşti. Esk Yönetimde bulunan Başkan ise üyelere şu konuşmayı yaptı“En büyük sorunumuz mekan sorunuydu.Mekansızlıktan dolayı ne halkımıza yeterli hizmeti verebiliyorduk ne de projelerimizi ve faliyetlerimizi hayata geçirme imkanı bulabiliyorduk. Bu temelde yoğun bir çalışma başlattık.Halkımızın ve iş adamlarımızın katkısıyla 2012 Ocak ayında bu yeni mekana kavuştuk. 

Bu dernek halkımıza hizmet etmek için kuruldu. Dernekte çocuklarımızın eğitimine ve gelişimine yönelik çeşitli faliyetlerimiz vardır. Bu faliyetlere çocuklarınızı katmanız ve destek vermeniz en büyük dileğimizdir.Acıda ve sevinçte birlik beraberliğimizi sağlamak için bu derenek bizim için çok önemlidir. Bu bilinçle hepinizin derneğe sahip çıkmanızı bekliyoruz.Bugün yapılacak olan 5. Kongremizde Yeni yönetimimizi seçeceğiz. Yeni Yönetimin başarılı olması için ve derneğin devamı için hepimizin maddi ve manevi olarak destek olması gerekmektedir. Bu konuda her türlü desteği vereceğinize şüphemiz yoktur. Burdan seçilcek Yeni Yönetime yanlarında olduğumuzu belirtir ve kendilerine başarılar diliyoruz.”Dilek ve temenniler ile 5. Olağan Kongre sona erdi. Yeni yönetim ise şöyle belirlendi.

Yeni Yönetim seçildi

Taylan Çavuş

Elif Ülger

Yasmin Armağan

Bektaş Yavuz

Hüseyin Akyol

Hüseyin Yaman

Menekşe Erdoğan

Hüseyin Akyol Ölçek

Ali Yaman

 YEDEK ÜYELER

Emine Çalışkan

Erdal Doğan

Dilaver Taşkıran

DENETLEME

Hasan Özkan

Mehmet Şahbaz

Hasan Yaman

DİSİPLİN

Meral Erdoğan

Hüseyin Deniz

Küçük Hüseyin Kaya

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.