Öne Çıkanlar londra kktc Fulham Hailey Baldwin ingiltere Gülsin Onay Piyano Festivali Londrada konser Philip Arditti İngilterenin kültürel zenginliğini İNGİLİZ KRALLAR

Bu haber kez okundu.

Mehmet Göztaş seçim kampanyasını başlattı

Cumartesi günü Haselbury Road üzerinde toplanan seçmenleri ve bölge esnafına konuşan Göztaş, sadece oy istemediğini birlikte çalışarak daha iyi bir belediyecilikle hizmek verme amacında olduklarını söyledi. Göztaş, her tür kesinti ve kemer sıkma politikalarına karşı olduklarını ve bütün TUSC adayları gibi kendisinin de bölge halkıyla birlikte kararlar alacağını ve bunu belediyenin gündemine taşıyacağını aktardı.

 

Başta koalisyon hükümeti ve İşçi Partisi olmak üzere bütün partilerin halka dönük hizmetlere karşı saldırılarda yarıştıklarını ve bir tek TUSC’ın her tür kesintiye karşı çıkarak, halkın belediyede sesi olacağını belirten Göztaş, Türkiyeli emekçilere de seslenerek doğru adaya oy kullanmalarını istedi.

 

Şimdiden onlarca gönüllünün bölgedeki TUSC adayları için çalıştığının bilgisini veren Göztaş, ek oda vergisi gibi saldırıların yanı sıra, temizlik, eğitim ve sağlık alanlarında da halkın istek ve arzularını belediyenin gündemine getirerek, bölge halkı ile birlikte belediyeyi yönetmek istediklerini söyledi.

 

Yine Enfield Belediyesi Ponders End adayı Paul Kersham ve Southbury adayı Mirjana Glavardanov’un da bulunduğu seçim startında Paul Kersham da bir konuşma yaparak, TUSC adaylarının seçilmesinin bölge halkının belediyede temsil edilmesi anlamına geldiğini belirterek, TUSC’ın açık ve net olan “Kesintilere Karşı TUSC” sloganının halkın isteği olduğunu söyleyerek oy vermenin yanı sıra birlikte çalışma çağrısı yaptı.

 

TUSC’ın bölge adayları Mehmet Göztaş, Paul Kersham ve Mirjana Glavardanov, çalışmalarını, seçimlere kadar her gün bölge halkını ziyeret ederek tüm seçmenleri ile yüz yüze gelme hedefiyle yürütüyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.